Voorbereiding op de CGA

Een goede voorbereiding is het halve werk. De CGA zal beginnen met een hele interessante lezing van Dhr. Leonard Witkamp, bijzonder hoogleraar telemedicine aan de UVA en directeur van zijn eigen telemedicine bedrijf Ksyos. Meneer Witkamp zal in zijn lezing vertellen over dit vernieuwende concept en hoe zijn bedrijf hierin een rol speelt.

Daarna zullen er workshops en lezingen gegeven worden door een gevarieerd aantal bedrijven. Er is één ronde lezingen en workshops vóór de bedrijvenmarkt en één ronde na de bedrijvenmarkt. Welke bedrijven workshops en welke lezingen geven en korte informatie over deze bedrijven kun je vinden op de facebookpagina van de CGA, genaamd ‘Carrièredag Gezondheidswetenschappen Amsterdam (CGA)’. Wij raden jullie aan om als voorbereiding jezelf al een beetje te verdiepen in deze bedrijven. Welke bedrijf spreekt jou het meeste aan voor het bijwonen van een lezing en welke voor het bijwonen van een workshop?

Na de eerste ronde van lezingen en workshops is er in de tuinzaal een bedrijvenmarkt. Hier zullen bedrijven staan die ook een lezing/workshop geven op de CGA, maar ook vele andere bedrijven die alleen op deze markt aanwezig zullen zijn.Onder het genot van een verzorgde lunch kunnen jullie hier op je gemak met de werknemers van uiteenlopende bedrijven al je vragen stellen en netwerken. Het zou zomaar kunnen dat jij hier dé stage vindt waar je naar op zoek was. Welke bedrijven je hier precies kunt vinden en informatie erover is weer terug te vinden op onze facebookpagina. Verder is op deze bedrijvenmarkt een Linkedin-booth terug te vinden. Hier zal een ingehuurde fotograaf aanwezig zijn waar je een professionele foto van jezelf kan laten maken voor op je Linkedin of CV. Verder zal hier een Linkedin-professional aanwezig zijn die jou kan uitleggen waarom het hebben van een Linkedin tegenwoordig een must is en jou kan helpen met het opzetten/verder professionaliseren van je Linkedin account. Het is geen slecht idee om voor deze dag dus al eens een kijkje te nemen op Linkedin en een account aan te maken! Ten slotte hebben wij voor alle aanwezigen op de bedrijvenmarkt ook goodiebags met allerlei leuke goodies erin.

Zoals reeds verteld zal na de bedrijvenmarkt nog een ronde aan lezingen en workshops zijn van weer een aantal andere bedrijven. Ook deze zijn te vinden op onze facebookpagina.

Na al deze formaliteit wordt er door de borrelcommissie van Salus een informele borrel georganiseerd waar je samen met de aanwezige studenten, docenten en werknemers van bedrijven een biertje kunt drinken om de dag goed af te sluiten.

Dus neem een kijkje op de facebook pagina en verdiep je in de bedrijven die op de CGA aanwezig zullen zijn zodat jij alles uit de CGA kan halen!
Leave a Reply