Tweede carrièredag

De tweede carrièredag op 9 Mei

De tweede dag van de Carrièredagen Gezondheidswetenschappen Amsterdam staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Deze avond is speciaal bedoeld voor gemotiveerde masterstudenten die op het punt staan om de arbeidsmarkt te betreden. een eerste baan! Dit betekent echter niet dat je als bachelorstudent niet welkom bent!

Wij hebben Studelta en Loopbaanlounge uitgenodigd om de beste tips te geven om je carrière met een vliegende start tot een succes te brengen. Hieronder vind je meer informatie over de workshops van Studelta en Loopbaanlounge.

Personal Branding - Studelta


Studenten en starters staan aan het begin van hun carrière. Maar wat vinden zij nou echt belangrijk in hun werk en loopbaan? Hoe presenteren ze zichzelf zo dat ze die baan vinden die echt bij hen past? Waar staan ze voor, wat is hun 'merk'? Middels deze interactieve workshop komen deelnemers erachter wat hun waarden zijn en hoe ze die naar voren kunnen brengen, zowel online als offline. Deze skills kunnen ze direct toepassen in de praktijk!
Duur: 1 uur

Guerilla solliciteren - Loopbaanlounge


De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. En als je in jouw jungle wilt opvallen, dan moet je als sollicitant een sterk en onderscheidend profiel hebben.
Tijdens de workshop 'Guerrilla Solliciteren' leer je op een nieuwe manier naar jouw arbeidsmarkt te kijken. Je maakt op inspirerende en interactieve wijze kennis met andere sollicitatiestrategieën en ontdekt hoe je jezelf op een stoere, doelgerichte en authentieke manier kan presenteren.

Michel Jansen is spreker en trainingscoördinator bij Loopbaan Lounge en gelooft in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. Hij geeft op een creatieve manier en vol humor praktische tips en motiveert anderen om op een andere wijze naar de arbeidsmarkt te kijken. Kansen herkennen en grijpen. Niet alleen de theorieën van Donald Trump en Einstein, maar ook Bert, Ernie en 2Pac passeren tijdens deze workshop de revue. Owja... Hij neemt ook een hoop cadeautjes voor je carrière mee.